Eigen Huis en Tuin & Vloerloods

Vloerloods bij Eigen Huis en Tuin

Naast de tv programma’s: Help mijn man is Klusser, RTL Woonmagazine en Bouwval Gezocht doen wij nu ook mee met Eigen Huis en Tuin! Zaterdag 29 februari is de eerste aflevering geweest waarin wij een prachtige visgraat pvc vloer hebben mogen leggen in een woning in Bussum voor Eigen Huis en Tuin. Ook de open trap hebben wij opgefrist met mooie vloerbedekking. Op deze pagina vertellen we je alles over deze aflevering en vloer!

Visgraat vloer dé trend in 2020

Eén van de grootste vloeren trends in 2020 zijn de visgraat vloeren. Wij merken dan ook dat er een enorme stijging is in het aantal visgraat vloeren die wij plaatsen. Op dit moment zijn dat er gemiddeld zo’n 15 tot 20 per week! Visgraat kun je op verschillende manieren laten leggen. Zo kun je ervoor kiezen om de planken helemaal door te laten lopen tot tegen de muren. Je kan daarbij ook kiezen voor het plaatsen van een band rondom de visgraat vloer. Dat betekent dat er rondom de visgraat vloer een plank met de lange zijde tegen de muur wordt geplaatst. Je kan er eventueel voor kiezen om voor de band nog een (vaak zwarte) bies te plaatsen om het accent op de band te leggen. Op deze manier creëer je een klassieke visgraat look.

Een vloer is de fundatie van elke mooie ruimte. Start met een vloer en de rest komt vanzelf goed.

Leon, Vloerloods

Ambiant Spigato visgraat PVC vloeren

Misschien wel één van de meest populaire visgraat series van dit moment. De Spigato serie van Ambiant. De kleur die in deze aflevering van Eigen Huis en Tuin is gelegd is de Ambiant Spigato Warm Brown 3501 Visgraat. Een echte hardloper. Door de warme kleur is deze vloer perfect voor een warm en knus interieur. De eiken structuur op deze plank in combinatie met de voelbare structuur laat je bijna denken dat de vloer van massief hout is. Elke knoest en nerf wordt voel- en zichtbaar. Hierdoor valt de plank mat uit en gaat deze niet glimmen in het daglicht.

Wil je het zelf ervaren? Kom dan een keer langs bij ons in de grootste vloeren showroom van Nederland (3.000m2). We hebben diverse showvloeren van de Ambiant Spigato serie liggen in de showroom. Wil je de vloer door een van onze vakmannen laten leggen? Dan ontvang je van ons naast de fabrieksgarantie op de vloer zelf ook vijf jaar leggarantie op het legwerk. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kan genieten van jouw fantastische nieuwe visgraat vloer!

Ook een Ambiant Spigato visgraat PVC vloer?

Heb je dit bericht gelezen en denk je, die vloer wil ik ook.. Dan hebben wij een verassing! Vraag op de productpagina gemakkelijk een offerte aan door een aantal vragen te beantwoorden en vul op het einde bij het vak opmerkingen in: “Eigenhuisentuin10” in. Je ontvangt dan van ons een offerte waarbij elke 10e vierkante meter GRATIS is!