Eigen Huis en Tuin & Vloerloods

New York Industrial Bar in Santpoort

Heb jij de aflevering gezien van de bar in Santpoort en ben je benieuwd welke visgraat vloer hier geplaatst is? De visgraat vloer die hier geplaatst is komt uit de Parquetry serie van Moduleo. Deze serie bestaat in totaal uit 11 verschillende kleuren. Ben je benieuwd naar de hele parquetry serie? Kom ze dan eens bekijken bij ons in de showroom of bekijk ze hier online: Parquetry. De stylisten hebben voor dit project gekozen voor de kleur: Blackjack Oak 22220. Een mooie rustige en egale kleur die perfect past bij het donkere staal in de bar. De Blackjack oak is een echte allermans vriend voor ieder interieur vanwege zijn warme en natuurlijke uitstraling.

Professioneel laten plaatsen?

Ben jij op zoek naar een visgraat pvc vloer of een ander type vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat jij jouw nieuwe vloer door ons plaatsen, ontvang je standaard 5 jaar leggarantie van ons. Op deze manier ben jij er 100% zeker van dat je optimaal woonplezier zult ervaren van jouw nieuwe vloer. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Aflevering Eigen Huis en Tuin Santpoort

In deze aflevering is Eigen Huis en Tuin langsgegaan bij een gezin in Santpoort. Familie de Vries heeft beneden een onbenutte ruimte wat nu dient als rommelhok. Zonde natuurlijk aangezien het een ruimte is met veel potentie. De keuken bevindt zich op de eerste verdieping. De familie ziet de ruimte beneden dan ook graag veranderen in een soort hang out. Hier kunnen zij dan lekker een hapje en een drankje doen zonder eerst naar boven te hoeven lopen om iets op te halen.

New York Industrial

Dat is hoe de stylisten de stijl van de nieuwe ruimte omschrijven in één term op het moment dat zij het moodboard presenteren. New York Industrial staat vooral voor de combinatie van donker staal, hout en warme verlichting. Uiteindelijk is alles volgens het moodboard in elkaar gevallen en is het eindresultaat verbluffend. Wat een sfeer en ambiance geeft deze ruimte. De familie de Vries is razend enthousiast en kan niet wachten met het vieren van het eerste feestje in hun eigen ‘barretje’.

Speciale ondervloer

In deze aflevering zie je dat er bij het leggen van de vloer door Patrick en Thomas een speciale ondervloer gebruikt wordt. Dit is de XTRAFloor Pro ondervloer van Moduleo. Deze kun je gebruiken voor het plaatsen van een dryback (lijm variant) pvc vloer. In deze ondervloer zit glasvezel verwerkt wat ervoor zorgt dat het rendementsverlies op de vloerverwarming slechts 0,01 is. Deze ondervloer is tevens TUV en TNO gecertificeerd waardoor deze dient als geschikte ondervloer in appartementen met onder en bovenburen. Heb jij een strakke en egale betonnen vloer? Dan kun je deze ondervloer dus prima gebruiken. Ook om de vloer zelf te plaatsen! Heb je geen vloerverwarming? Dan zorgt deze ondervloer zelfs voor extra isolatie en voelt de vloer warmer aan. Meer weten over deze ondervloer? Bekijk hem hier: Moduleo XTRAFloor Pro