Eigen Huis en Tuin & Vloerloods

Ultieme make-over van een gastenverblijf in Nijmegen

Heb jij de aflevering van de zolder in Nijmegen gezien en ben je benieuwd welke laminaat vloer hier geplaatst is? De laminaat vloer komt uit de Ingelstad serie van de Ambiant laminaat vloeren. Deze serie bestaat uit 11 verschillende kleuren. Ben je benieuwd naar alle kleuren uit deze serie? Kom ze dan eens bij ons in de showroom bekijken of bekijk ze alvast hier online: Ingelstad

Stylist Debby heeft het plan bedacht voor de zolder. Zij vindt het belangrijk dat haar werk altijd één geheel wordt. Kenmerken van haar stijl zijn: praktisch, vintage design en het gebruik van natuurlijke materialen. Vandaar ook de Ambiant Ingelstad Eik Natuur laminaat vloer. Deze vloer heeft een mooie warme natuurlijke kleur en vormt de perfecte basis voor een interieur in Debby haar stijl.

Laminaat laten plaatsen of zelf leggen?

Een laminaat vloer is tegenwoordig eigenlijk best eenvoudig zelf te plaatsen als je een beetje handig bent, zoals Thomas. De klik systemen zijn tegenwoordig erg eenvoudig gemaakt waardoor eigenlijk iedereen zijn eigen laminaat vloer kan plaatsen thuis. Het leggen van hele banen tegelijk is gelukkig verleden tijd. Ben jij niet zo handig of wil je je vloer gewoon graag professioneel laten plaatsen? Dan kunnen onze eigen Vloerloods stoffeerders je daarbij helpen. Laat jij jouw nieuwe laminaat vloer door ons plaatsen? Dan geven we je 5 jaar leggarantie op ons werk. Zo ben je 100% zeker van optimaal vloer- en woonplezier!

Wat zijn de maatregelen omtrent het corona virus?

Zoals je misschien in de aflevering gezien hebt zat Evelyn dit keer thuis vanwege het corona virus. Ook wij zijn ons bewust van de risico’s en gevaren rondom het virus. Daarom houden wij in de winkel ook rekening met de richtlijnen van het RIVM. Helaas kunnen we het niet tegenhouden, wat we wel kunnen garanderen is dat de 1,5 meter afstand bij ons in de winkel makkelijk haalbaar is. Met ruim 3500m2 showroom oppervlak zijn wij namelijk de grootste vloeren winkel van Nederland. Dus ook als het druk is, weet je zeker dat je de juiste afstand kan houden tussen jou en anderen.

Toch liever thuis een vloer uitzoeken?

Ook dan kunnen wij je gelukkig nog helpen! Wil je bijvoorbeeld liever de deur niet uit en ben je toch op zoek naar een nieuwe vloer? Vraag dan gemakkelijk wat samples aan van de vloeren die jij graag thuis wilt zien. Wij sturen ze dan naar je op zodat je ze niet naar de winkel hoeft te komen en je zelfs de kleur gelijk bij je meubels kunt checken. Ideaal toch? Heb jij je keuze thuis gemaakt? Dan kun je met onze online bestelhulp gemakkelijk jouw vloer met de juiste ondervloer en toebehoren bestellen. Op basis van een paar vragen kunnen wij je een goed en gericht advies geven. Je vindt de online bestelhulp op de productpagina. Wanneer je je nieuwe vloer geleverd krijgt? Ook dat kun je zelf kiezen tijdens het online bestellen van je nieuwe vloer.