Eigen Huis en Tuin & Vloerloods

Praktische en moderne zwart-wit studio op de Zuidas in Amsterdam

Heb jij de aflevering van de kleine studio op de Zuidas in Amsterdam gezien en ben je benieuwd welke klik pvc vloer hier geplaatst is? Deze klik pvc vloer komt uit de LayRed Embossed in Register (EIR) serie van Moduleo. Deze serie bestaat uit 18 verschillende decoren. Ben je benieuwd naar alle decoren uit deze serie? Kom dan een keer langs in de showroom en laat je verrassen. Liever alvast even online kijken? Klik dan hier: LayRed EIR

Pijl naar kortingen!

Een combi van warme tinten met een verrassend ontwerp en moderne vormen

Stylist Gwen Hoopman heeft de indeling en het interieur bedacht voor de kleine studio. Het moet vooral praktisch zijn omdat het zo klein is en alles daar moet gebeuren. Wonen, eten, slapen, ontspannen en ga zo maar door. Haar stijl is het combineren van warme tinten met een verrassend ontwerp en moderne vormen in klassieke materialen. De basis zijn de elementaire kleuren zwart en wit. Vandaar ook de crèmekleurige Moduleo LayRed Sierra Oak klik pvc vloer. De Sierra Oak heeft een rustige structuur met een warme gloed. Door de register embossing komt deze vloer echt tot leven. Elke knoest en nerf wordt hierdoor zicht- en voelbaar. Ook heeft de vloer een matte uitstraling als het zonlicht erop schijnt. Je ziet dan net als met een houten vloer, de houtstructuur van de plank.

Kan ik zelf een klik pvc vloer plaatsen?

Jazeker! Klik pvc vloeren zijn er voor gemaakt dat de eindconsument ze zelf kan plaatsen. De klik systemen zijn tegenwoordig erg eenvoudig gemaakt waardoor eigenlijk iedereen zijn eigen klik pvc vloer kan plaatsen thuis. Een voordeel van de LayRed serie van Moduleo ten opzichte van andere klik pvc vloeren is dat deze een geïntegreerde ondervloer heeft. Je hoeft de ondervloer dus niet los te plaatsen, deze zit al aan de pvc vloer vast. De ondervloer zorgt ervoor dat de vloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming en voldoet aan de TNO 10dB eis voor appartementen.

Jouw nieuwe klik pvc vloer met leggarantie laten plaatsen?

Dan helpen wij jouw graag! Met onze legservice bieden wij je gegarandeerd woonplezier. Hoe? Door standaard 5 jaar leggarantie te geven op elke vloer die door ons geplaatst is. Zo weet je zeker dat je optimaal vloer- en woonplezier zult beleven van jouw nieuwe klik pvc vloer.

Wat zijn de maatregelen omtrent het corona virus?

Zoals je misschien in de aflevering gezien hebt zit Evelyn nog steeds thuis vanwege het corona virus. Ook wij zijn ons bewust van de risico’s en gevaren rondom het virus. Daarom houden wij in de winkel ook rekening met de richtlijnen van het RIVM. Helaas kunnen we het niet tegenhouden, wat we wel kunnen garanderen is dat de 1,5 meter afstand bij ons in de winkel makkelijk haalbaar is. Met ruim 3500m2 showroom oppervlak zijn wij namelijk de grootste vloeren winkel van Nederland. Dus ook als het druk is, weet je zeker dat je de juiste afstand kan houden tussen jou en anderen.

Toch liever thuis een vloer uitzoeken?

Ook dan kunnen wij je gelukkig nog helpen! Wil je bijvoorbeeld liever de deur niet uit en ben je toch op zoek naar een nieuwe vloer? Vraag dan gemakkelijk wat samples aan van de vloeren die jij graag thuis wilt zien. Wij sturen ze dan naar je op zodat je ze niet naar de winkel hoeft te komen en je zelfs de kleur direct bij je meubels kunt checken. Ideaal toch? Heb jij je keuze thuis gemaakt? Dan kun je met onze online bestelhulp gemakkelijk jouw vloer met de juiste ondervloer en toebehoren bestellen. Op basis van een paar vragen kunnen wij je een goed en gericht advies geven. Je vindt de online bestelhulp op de productpagina. Wanneer je je nieuwe vloer geleverd krijgt? Ook dat kun je zelf kiezen tijdens het online bestellen van je nieuwe vloer.

Direct een vloer online bestellen? Vergeet je kortingscode niet!

Alleen deze week kun je nog gebruik maken van 5% korting op je totale online bestelling! Voeg de kortingscode: VLOER5 toe aan je winkelwagen en profiteer direct! Deze kortingscode is bruikbaar t/m 22 mei 2020.