Online vloeren outlet OP=OP

Ben jij gemaakt voor geluk? Dan is dit een pagina die je zeker niet moet overslaan als je gaat kijken voor een nieuwe vloer. In onze online outlet vind je namelijk alleen maar pareltjes van vloeren. Er zijn veel nieuwe kleuren binnen gekomen waarvoor wij plaats moeten maken in de winkel. Dat betekent extra veel voordeel voor jou. Goedkoper dan dit ga je namelijk echt niet vinden. Volledig A-kwaliteit en nieuw in verpakking.

Ohja, we gaan niet zielig doen. Ook deze outlet vloeren worden gewoon gratis bij jou thuis bezorgd als je bestelling boven de € 200,- is. Wel zo eerlijk.

Outlet laminaat vloeren

We doen ons uiterste best

Aangezien het voor ons allemaal uitlopende vloeren zijn kunnen we deze natuurlijk maar één keer verkopen. Onze voorraden zijn allemaal actueel en we doen ons uiterste best om deze goed op peil te houden. We gaan er niet van uit, maar er is een kans dat je een vloer besteld en deze misschien toch niet leverbaar is. Bijvoorbeeld als twee mensen tegelijkertijd dezelfde vloer bestellen. Dan denk je, dat kan bijna niet. Toch gebeurd het wel eens. We kunnen in dat geval de vloer niet leveren. Natuurlijk nemen we dan netjes contact met je op en zoeken we samen naar een gepaste oplossing.