Iedereen is uitgenodigd, zien we jou ook de 24e?

Yes! Ook jij bent uitgenodigd voor de feestelijke opening van ons vloeren Experience Center! Eten en drinken wordt verzorgd en ook de Kerstman komt langs, neem je kinderen dus gezellig mee! Op zaterdag 24 december 2022 om 11:00 uur zullen de deuren opengaan aan de Gildestraat 6 in Kampen.

Bloed, zweet en tranen maar het is zo ver! Het moment waar we keihard naar toe hebben gewerkt. Een uniek concept in Nederland. Een vloeren Experience Center met ruim 2.200m2 aan pure beleving en inspiratie van alle kleuren, structuren, patronen en accessoires van alle merken. Natuurlijk voor eerlijke prijzen en in combinatie met de beste service. In ons Experience Center waan je je in de wereld van de vloer die jij het mooiste vind. Alles klopt en valt op zijn plaats. Hier weet je zeker dat je inspiratie kan opdoen en/of de beste keuze maakt voor jouw nieuwe vloer. Op een speelse en interactieve manier kun jij in het Experience Center op zoek naar dé vloer die écht bij jou en jouw situatie past. Natuurlijk willen we niet te veel verklappen en moet je het zelf komen ervaren. Tot de 24e van december!

De wereldberoemde "Bar Velo" is er ook bij samen met een Foodtruck!

We laten je natuurlijk niet in de kou staan. We laten daarom speciaal voor jullie in samenwerking met Quick-Step de wereldberoemde Bar Velo naar Kampen komen. Deze zal iedereen voorzien van de lekkerste koffiespecialiteiten. Lust je geen koffie? Geen probleem, er is ook fris. Nadat de deuren officieel open gaan laten we je binnen graag inspireren en experimenteren met vloeren. Heb je na die tijd zin in wat lekkers? Goed nieuws! De Foodtruck buiten zal iedereen namelijk voorzien van dagverse friet met schil of een lekkere snack (halal).

2.200m2 aan pure beleving en inspiratie

Een vloer moet je beleven. Het is een grote en bepalende factor voor jouw interieur, daarom is het belangrijk dat je een goede keuze maakt waar je achteraf geen spijt van krijgt. In ons Experience Center vind je daarom veel grote showvloeren in verschillende kleuren, patronen en categorieën. Puur om je een idee te geven hoe een vloer er in het groot uit komt te zien, net als thuis. Ben jij nog niet helemaal overtuigd van de eigenschappen die een vloer heeft? Dan laten we je graag wat interactieve tests zien zodat je het zelf ervaart. Ben je gewoon puur op zoek naar inspiratie? Ook dan is dit dé place to be. Het VLOERLOODS.nl Experience Center zal namelijk ook als thuisbasis dienen voor interieur- stylistes en architecten uit de regio als het gaat om vloeren.

VLOERLOODS.nl bekend van TV

Misschien is het je al eens opgevallen, bewust of onbewust, dat we bij jou in de woonkamer zijn langs geweest op televisie. Wij verzorgen namelijk al meerdere seizoenen de vloeren voor diverse televisieprogramma's. Ons nieuwe Experience Center zal ook in deze programma's als thuisbasis dienen voor inspiratie voor stylistes en of deelnemers zelf en regelmatig te zien zijn op TV. Programma's waar wij onder andere de vloeren voor verzorgen zijn:

De Grote Huisverbouwing (SBS6)

Help mijn man is klusser (RTL4)

Eigen Huis en Tuin (RTL4)

Doe maar duurzaam (RTLZ)

Quality Time op zondag (SBS6)

Grote opening: 24 december - 11:00 uur - Gildestraat 6

Kom jij ook gezellig langs en proost je een glaasje met ons mee? Iedereen is welkom!