Ondervloer klik-pvc


Welke ondervloer moet je hebben bij je nieuwe klik-pvc? Hier op Vloerloods.nl kom je daar snel en gemakkelijk achter. Filter ons assortiment ondervloeren op ‘klik-pvc’ en je ziet uit welke je kunt kiezen. Je ziet: alles is er! Basic ondervloeren, geluiddempende, waterafstotende en anti-slip ondervloeren, geschikt voor vloerverwarming, ondervloerplaten voor oneffen ondergrond … Bestel met online bestelhulp en klik de ondervloer samen met de klik-pvc vloer in je winkelmand.

Waarom een ondervloer; pvc is toch zacht?


Aan de oppervlakte is je klik-pvc inderdaad zacht en flexibel. De planken zelf zijn echter stug en stevig. Leg je ze zonder ondervloer, dan kan er door oneffenheden in de ondergrond veel schade aan de vloer ontstaan. De vloer ligt minder stabiel en er komt druk op de klikranden te staan. De ondervloer voor klik-pvc zorgt dus in de eerste plaats voor stabiliteit. Maar er zijn meer redenen om je click-pvc van een ondervloer te voorzien.

Vochtige ondergrond


Pvc vloeren kunnen heel goed tegen vocht. Toch heeft ook op dit punt je klik-pvc extra ondersteuning nodig. Vooral in betonnen vloeren treedt nogal eens vochtvorming op. Ook al lijkt het niet veel, als de vloerplanken het hele jaar door een beetje vochtig zijn ontstaan er toch problemen. Leg daarom een vochtwerende ondervloer onder je klik-pvc. Als alternatief hebben we losse dampfolie, die je met iedere ondervloer kunt combineren.

Zeer oneffen ondergrond


Een paar bultjes en kuiltjes, daar weet een standaard ondervloer wel raad mee. Bij grote oneffenheden op de ondergrond heb je een speciale soort ondervloer voor je klik-pvc nodig. Uiteraard hebben wij deze voor je. Op deze dikke ondervloerplaten ligt je klik-pvc strak en stabiel. Dankzij de geluiddemping van -10 dB bieden ze ook in de volgende situatie uitkomst.

Onderburen met oren


Heb je onderburen, dan is het wel zo netjes om rekening met ze te houden wat betreft de vloer. Het is wat dat betreft gunstig dat je voor klik-pvc hebt gekozen. Deze vloersoort is stiller dan laminaat. Toch kunnen je leefgeluiden door de stugge planken nog best doortrillen naar beneden. Houd daarom dezelfde norm aan als bij laminaat; kies bij je klik-pvc een ondervloer die minimaal 10 dB geluidsreductie belooft.

En de vloerverwarming dan?


Heb je vloerverwarming in huis, dan heb je als het goed is klik-pvc uitgezocht dat daar geschikt voor is. Ga naar de productpagina van de vloer van jouw keuze. In plaats van op de oranje knop ‘direct bestellen’, klik je op de groene knop ‘bestellen met bestelhulp’. Vul je afmetingen, voorkeuren en woonsituatie in. Kies je bijvoorbeeld ‘appartement met vloerverwarming’, dan zal het systeem hier alvast rekening houden. Bij de productsuggesties verschijnen nu ondervloeren die voor klik-pvc en vloerverwarming geschikt zijn en bovendien je leefgeluiden met minimaal 10 dB dempen. Dit zijn dus allemaal ondervloeren voor klik-pvc die geschikt zijn voor jouw situatie. Nu is het een kwestie van smaak en voorkeuren welke je kiest.

Ondervloer direct met klik-pvc meebestellen


Heb je de klik-pvc vloer van je dromen gevonden? Klik dan niet direct op bestellen, maar volg de stappen uit de vorige alinea. Bestellen met bestelhulp heeft als voordeel dat je direct een geschikte ondervloer met je klik-pvc mee kan bestellen. Zo krijg je in een keer alles thuisbezorgd en kun je direct aan de slag. Als je bij ons in de grootste vloerenshowroom van Nederland komt, dan adviseren we je persoonlijk over klik-pvc én de ondervloer. Vloerloods: een mooie (en stabiele) vloer maakt je blij!

Ondervloer klik-pvc