Moduleo LayRed Visgraat Klik PVC vloeren

Moduleo LayRed Visgraat PVC vloeren

Op zoek naar de Moduleo LayRed Visgraat PVC vloeren? Dan heb je die gevonden! De complete collectie Moduleo LayRed Visgraat PVC vloeren vind je namelijk in zowel onze webshop als in onze winkel. Wat deze LayRed Visgraat pvc vloeren speciaal maakt? Ze zitten vol met techniek waardoor deze vloeren muisstil, oersterk, duurzaam, waterbestendig en niet van écht hout te onderscheiden zijn. Zo zijn de nerven en knoesten in de Moduleo LayRed Visgraat vloeren net als in een echte houten plank. Je kan ze namelijk levensecht voelen en zien. Dit in combinatie met de meest natuurlijke kleurnuances, houtstructuren en extra matte toplaag is het alsof je op écht hout leeft met de gemakken van een PVC vloer. Ben jij overtuigd en op zoek naar een Moduleo LayRed Visgraat klik pvc vloer? Bekijk hieronder alle 12 beschikbare kleuren binnen de LayRed Herringbone collectie.

Moduleo LayRed Visgraat Blackjack Oak 22205 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Blackjack Oak 22205 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Blackjack Oak 22218 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Blackjack Oak 22218 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Classic Oak 24844 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Classic Oak 24844 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Country Oak 54875 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Country Oak 54875 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Country Oak 54991 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Country Oak 54991 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51104 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51104 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51230 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51230 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51282 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51282 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51914 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Laurel Oak 51914 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Sierra Oak 58228 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Sierra Oak 58228 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Sierra Oak 58847 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Sierra Oak 58847 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Moduleo LayRed Visgraat Blackjack Oak 22210 Klik PVC vloer Moduleo LayRed Visgraat Blackjack Oak 22210 Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!

LayRed Herringbone, dé visgraat vloer die je ook zelf kan plaatsen

De Moduleo LayRed Herringbone collectie is uitgevoerd met een gepatenteerd kliksysteem waardoor je de vloer ook eenvoudig zelf kan plaatsen. In vergelijking met een normale Moduleo LayRed plank zit er voornamelijk iets meer tijd in de voorbereiding. Denk hierbij aan het uitmeten voor het mooiste resultaat. Door de geïntegreerde ondervloer is de LayRed Herringbone gemakkelijk in één handomdraai te plaatsen. Is jouw vloer egaal? Dan kan je de LayRed visgraat vloer er direct overheen plaatsen. Heb je vragen of ben je niet zeker of je de visgraat vloer in één keer over jouw basisvloer kan plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met alle vragen rondom de Moduleo LayRed Visgraat vloeren.

Leef en woongemak ten top!

Ja, echt waar! Als jij kiest voor een Moduleo LayRed Visgraat pvc vloer, dan ga je daar écht van genieten. De look en feel van echt hout in combinatie met de gemakken van PVC. De LayRed visgraat vloer kan tegen een stootje of een ongelukje. Deze LayRed vloeren zijn namelijk 100% waterbestendig. Is je vloer vies? Dan dweil je deze gerust, ook als je van goed vochtig dweilen houdt. Heb je kleine lichte krasjes in je vloer of misschien hardnekkige vlekken die er niet met alleen water uit gaan? Dan kun je de vloerreiniger van James gebruiken. De vloerreiniger van dit merk wordt aangeraden voor de Moduleo LayRed visgraat vloeren.

Jouw Moduleo LayRed Visgraat vloer vakkundig laten plaatsen?

Daar helpen we je graag bij! Onze vloerenleggers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Moduleo LayRed klik pvc vloeren waaronder ook de visgraat variant. Misschien is het je al wel eens opgevallen dat wij altijd de vloeren van Moduleo plaatsen in het TV-programma: Help mijn man is Klusser. Dit doen we al meer dan 8 seizoenen met veel plezier in samenwerking met Moduleo. Ben jij geïnteresseerd of misschien benieuwd naar wat de Moduleo PVC vloeren jou te bieden hebben? Kom dan een keer langs in onze Moduleo shop-in-shop store in onze winkel. We vertellen je dan alles over de verschillende kwaliteiten, structuren, collecties en natuurlijk de gloednieuwe LayRed Herringbone collectie.

Moduleo LayRed Herringbone kopen?

Ben jij enthousiast en wil je zo snel mogelijk een nieuwe Moduleo LayRed Herringbone vloer in huis hebben liggen? Dan helpen wij je graag! Kom een keer langs in onze 3200m2 grote winkel of bestel jouw nieuwe LayRed visgraat pvc vloer gemakkelijk online via onze webshop. Natuurlijk bezorgen wij de LayRed visgraat vloer met een brede glimlach tot aan je voordeur, voor de scherpste prijs.