Moduleo Impress PVC vloer kopen

Heb je in een woonprogramma een mooie vloer gezien uit de collectie Moduleo Impress? Zat je bijvoorbeeld te kijken naar ‘Eigen huis en tuin’, ‘Bouwval gezocht’, ‘RTL Woonmagazine’ of ‘Help, mijn man is klusser’? Vloerloods legt al deze prachtige vloeren! In de collectie Impress van het merk Moduleo bevinden zich luxueuze en duurzame vloeren. Met een vloer van dit merk ben je klaar voor de toekomst. Bekijk onze collectie Moduleo Impress PVC vloeren online of kom langs in onze showroom in Kampen. Als officieel dealer zorgen wij ervoor dat er binnenkort een prachtige Moduleo Impress PVC vloer in huis ligt!

Hyperrealistisch design

Moduleo staat bekend om haar design. De vloeren van dit merk zien er ontzettend realistisch uit. Dat is de reden waarom veel mensen voor een Moduleo Impress PVC vloer kiezen. Je geniet van de voordelen van vinyl, terwijl je vloer de indruk geeft van een ‘echte’ houten vloer of een ‘echte’ tegelvloer. De planken en tegels die je terugziet in de Moduleo Impress PVC-vloeren collectie zijn geïnspireerd door de natuur. 

Geïnspireerd door de natuur. Dat klinkt misschien wat onduidelijk. Wat bedoelen we daarmee? Een ‘echte’ houten vloer is altijd uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Dat is wat Moduleo ook weet te bereiken. In de Moduleo Impress PVC vloeren collectie zijn dan ook alleen maar vloeren met een authentieke look & feel te vinden. Er zit vrijwel geen herhaling in de vloeren uit de Moduleo Impress PVC vloer collectie. 

Moduleo Impress: voel de authentieke details

Loop je over een echte houten vloer? Dan voel je de structuur van het hout. Je zou denken dat het niet mogelijk om deze details ook verwerkt te krijgen in een PVC vloer. Toch is het Moduleo Impress gelukt! Er is een realistische reliëfstructuur gecreëerd. Je voelt en ziet de diepte van de knoesten en de houtnerven. Net als bij een echte houten vloer. 

Voor welke vloer ga jij?

De PVC vloeren uit de Moduleo Impress collectie zijn divers. Ga je bijvoorbeeld voor een XL-plank of ga je voor een tegel? Of kies je voor een Moduleo Impress PVC vloer met een visgraatpatroon? Het kan allemaal! Bekijk online ons assortiment Moduleo Impress PVC vloeren of breng een bezoek aan onze showroom in Kampen. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomvloer. En heb je geen zin of tijd om de vloer zelf te leggen? Onze professionele stoffeerders zorgen ervoor dat jouw Moduleo Impress PVC vloer perfect gelegd wordt!