Maatregelen rondom de lockdown

We krijgen op dit moment erg veel telefoon en mail met vragen als: jullie komen bij mij de vloer bezorgen of leggen in de periode van de lockdown, wat nu? Alle afspraken voor het egaliseren, laten leggen of bezorgen van een vloer gaat gewoon door volgens afspraak. Mochten wij onverhoopt toch genoodzaakt zijn om door omstandigheden afspraken te verplaatsen zullen wij persoonlijk contact opnemen met de desbetreffende klant. Verder zijn wij tijdens onze openingstijden goed bereikbaar via de telefoon, chatfunctie en per mail. Wij zijn dagelijks te bereiken tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

Bezorging ingepland of komen wij een vloer bij jou leggen?

Alle afspraken zullen gewoon volgens planning verlopen. Wel vragen we iedereen om rekening te houden met de 1,5 meter afstand en vragen wij iedereen om een mondkapje te dragen op het moment dat wij de vloer komen plaatsen. Mocht een afspraak om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan zullen wij zelf contact opnemen met de desbetreffende klant.

Kan ik mijn bestelling eerder ophalen of afsturen?

Nee, helaas niet. Op dit moment worden wij door meerdere klanten tegelijk gebeld met deze vraag. Echter is het niet haalbaar om iedereen op deze manier te helpen. Wij hebben dan ook besloten om niks eerder uit te leveren dan gepland om ervoor te zorgen dat er geen chaos ontstaat. Tijdens de lockdown kunnen en mogen we gelukkig gewoon verder gaan met het bezorgen en plaatsen van mooie vloeren.

Wil je een vloer bij ons afhalen? Dat kan en mag. Neem contact met ons op om dit samen af te spreken of bestel online en geef aan dat je de bestelling wil afhalen. We zullen dan contact opnemen om samen een afspraak in te plannen.

Kan ik langskomen in de winkel?

YES! Het mag weer. Nog niet helemaal zoals we zouden willen want we doen uit voorzorg de winkel nog niet compleet open. Je kan wel komen winkelen op afspraak. We hebben het zo ingericht dat als je een afspraak maakt er een specialist een uur voor jou beschikbaar is. Wil je liever even alleen rondkijken? Ook dat kan natuurlijk gewoon door online een afspraak te boeken. Natuurlijk gelden de basis regels en vragen wij om met maximaal twee personen te komen. Wij zullen allemaal een mondkapje dragen en verwachten dit dus ook van jou.

Wil jij een afspraak inplannen? Plan hem dan hier in.

Kan of wil je niet naar de winkel komen? Ook daar hebben we rekening mee gehouden. We hebben onze klantenservice opgeschaald waardoor we zo goed mogelijk bereikbaar zijn en de wachttijden zo kort mogelijk kunnen houden. Wij zijn de volgende dagen en tijden bereikbaar per telefoon, email en chatfunctie:

Maandag: 11:00 - 18:00 uur

Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur

Woensdag: 10:00 - 18:00 uur

Donderdag: 10:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur