Maatregelen rondom de lockdown

We krijgen op dit moment erg veel telefoon en mail met vragen als: jullie komen bij mij de vloer bezorgen of leggen in de periode van de lockdown, wat nu? Alle afspraken voor het egaliseren, laten leggen of bezorgen van een vloer gaat gewoon door volgens afspraak. Mochten wij onverhoopt toch genoodzaakt zijn om door omstandigheden afspraken te verplaatsen zullen wij persoonlijk contact opnemen met de desbetreffende klant. Verder hebben wij onze openingstijden verruimd voor de telefoon en voor de chatfunctie op de website. We zijn nu dagelijks tot 22:00 uur te bereiken m.u.v. het weekend.

Bezorging ingepland of komen wij een vloer bij jou leggen?

Alle afspraken zullen gewoon volgens planning verlopen. Wel vragen we iedereen om rekening te houden met de 1,5 meter afstand en vragen wij iedereen om een mondkapje te dragen op het moment dat wij de vloer komen plaatsen. Mocht een afspraak om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan zullen wij zelf contact opnemen met de desbetreffende klant.

Kan ik mijn bestelling eerder ophalen of afsturen?

Nee, helaas niet. Op dit moment worden wij door meerdere klanten tegelijk gebeld met deze vraag. Echter is het niet haalbaar om iedereen op deze manier te helpen. Wij hebben dan ook besloten om niks eerder uit te leveren dan gepland om ervoor te zorgen dat er geen chaos ontstaat. Tijdens de lockdown kunnen en mogen we gelukkig gewoon verder gaan met het bezorgen en plaatsen van mooie vloeren.


Wil je een vloer bij ons afhalen? Dat kan en mag. Neem contact met ons op om dit samen af te spreken of bestel online en geef aan dat je de bestelling wil afhalen. We zullen dan contact opnemen om samen een afspraak in te plannen.

Verruimde openingstijden online

Omdat niemand meer naar de winkel kan komen hebben wij besloten om online en telefonisch langer bereikbaar te zijn om de drukte zo goed mogelijk te kunnen stroomlijnen.

Wij zijn vanaf nu op de volgende dagen en tijden bereikbaar per telefoon, email en chatfunctie:

Maandag: 11:00 - 22:00 uur

Dinsdag: 10:00 - 22:00 uur

Woensdag: 10:00 - 22:00 uur

Donderdag: 10:00 - 22:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 22:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur


Oudjaarsdag: 10:00 - 14:00 uur

Nieuwjaarsdag: Gesloten