Hoe plaats je een Quick-Step vloer?

Heb jij een mooie Quick-Step laminaat of PVC vloer gezien en vraag je je af of deze gemakkelijk zelf te plaatsen is? Of heb je de vloer misschien al thuis liggen en wil je graag weten hoe je moet starten? Lees dan zeker even verder. Op deze pagina helpen we je namelijk een handje zodat jij je vloer zo goed en gemakkelijk mogelijk zelf kan plaatsen. Heb je hier aanvullende vragen over? Bel, chat of mail ons dan gerust! We helpen je graag.

Wat belangrijk is om te weten is dat het merk Quick-Step enorm groot is geworden door zijn gepatenteerde, eenvoudige maar sterke en effectieve kliksysteem voor vloeren. Er zijn veel vloer fabrikanten die betalen voor dit patent om het kliksysteem van Quick-Step te mogen gebruiken op hun vloeren. Dit is namelijk nog steeds het beste kliksysteem wat je kunt vinden in de vloerenwereld. Hieronder laten we je zien hoe gemakkelijk je een Quick-Step vloer zelf kunt installeren.

Stappenplan voor het plaatsen van jouw Quick-Step vloer

In de collectie van Quick-Step vind je drie soorten vloertypes, namelijk: Laminaat vloeren, Klik PVC vloeren en Lijm PVC vloeren. De Laminaat en Klik PVC vloeren zijn daarbij vloeren die je gemakkelijk zelf kan plaatsen door het eenvoudige kliksysteem. Het plaatsen van een Lijm PVC vloer is een stuk arbeid intensiever en hier heb je ook gereedschap voor nodig wat eigenlijk niemand standaard in zijn schuur of garage heeft liggen. We kunnen natuurlijk een heel stappenplan voor je uitschrijven, maar een video zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt met de leginstructie-video's van Quick-Step zelf. Liever de originele montagehandleiding van jouw type vloer? Deze vind je onderaan deze pagina.


Shit. Plank beschadigd? Zo vervang je deze gemakkelijk!

Het gebeurd iedereen wel eens. Een ongelukje in huis, schuiven met meubels of misschien iets zwaars laten vallen op je nieuwe Quick-Step vloer. De innovatie op vloeren gebied is mega ver, maar helaas kan elke vloer nog steeds beschadigen, ook een Quick-Step vloer. Gelukkig is er een relatief eenvoudige manier hoe jij plaatselijk een plank kan vervangen, zonder je hele vloer er voor de helft uit te moeten halen. Hoe dat precies werkt, laten we hieronder zien in een video. Samen met deze instructievideo moet het jou lukken om de beschadigde plank te vervangen. Succes!

Heb jij een kleine beschadiging maar erger je je hier enorm aan omdat je deze telkens ziet? Gebruik dan de Quick-Step reparatiekit. Benieuwd hoe dat werkt? Klik hieronder in de video display op: "Hoe gebruik je de Quick-Step reparatiekit".


Gelijk op zoek naar jouw nieuwe Quick-Step vloer?

Ben jij overtuigd van dit prachtige merk en wil je graag op zoek naar een Quick-Step vloer? Goede keuze, daar ga je geen spijt van krijgen! Heel Nederland is inmiddels vol met ambassadeurs van Quick-Step die nooit meer iets anders willen in huis. Bekijk hieronder gelijk de laminaat vloeren van Quick-Step of ga via één van de links direct naar de Klik PVC vloeren van Quick-Step of de Quick-Step Lijm PVC vloeren. Heb je misschien nog vragen of zijn er bepaalde punten onduidelijk? Vraag het ons gerust! Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar per mail, chat en telefoon.

Bekijk hier de officiële montagehandleiding

Toch liever de officiële montagehandleiding bij de hand? Klik dan op de link van het type montagehandleiding die jij zoekt. Er zal een PDF openen. Je kan deze opslaan, uitprinten of gewoon in je browser laten staan. Succes!