Hoe plaats je een Floorify Klik PVC vloer?

Heb jij een mooie Floorify Klik PVC vloer gezien maar vraag je je af hoe je deze precies moet plaatsen? Goed nieuws! We gaan je namelijk een handje helpen. Op deze pagina leggen we je namelijk uit hoe je een Floorify Klik PVC vloer moet plaatsen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten en maten in de collectie van Floorify. Wees gerust, ze komen allemaal aan bod! Aan het einde van deze pagina weet jij precies hoe je een Floorify op de juiste en snelste manier kunt plaatsen. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten van jouw nieuwe Floorify Klik PVC vloer!

Wat belangrijk is om te weten is dat wij altijd aanraden om te kiezen voor de Floorify Comfort Underlay ondervloer in combinatie met een Floorify Klik PVC vloer. Dit is de ondervloer die Floorify adviseert voor onder zijn klik pvc vloeren. Uiteraard zijn er ook andere ondervloeren die gebruikt kunnen worden maar voor je garantie is het altijd de beste keuze om te gaan voor de ondervloer die het merk, in dit geval Floorify, zelf voorschrijft.

Stappenplan voor het plaatsen van jouw Floorify Klik PVC vloer

In de collectie Rigid Klik PVC vloeren van Floorify vind je eigenlijk vier verschillende categorieën, namelijk: een grote tegel, een normale plank, een grote plank en een visgraat variant. Eigenlijk plaats je de tegels en de planken op dezelfde manier. Voor de visgraat variant is dat natuurlijk anders. Je moet de ruimte op een andere manier uitmeten, je begint anders en je moet het patroon aanhouden waardoor je op een andere wijze werkt. Een video zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit duidelijk op een rijtje te zetten. Je vind de leginstructies van de verschillende Floorify klik pvc vloeren hieronder in de video display. In de balk boven de video kun je het type vloer kiezen waarvan jij de leginstructies graag stap voor stap wil zien. Wil je ook graag de officiële montagehandleiding erbij hebben of alsnog inzien? Dan vind je deze hier: Floorify montagehandleiding.


Handige tips voor plaatsen Floorify vloer

Natuurlijk is een woonruimte nooit recht toe recht aan. Je hebt eigenlijk altijd ergens wel een uitdaging. Vooral als het misschien de eerste keer is dat je een klik pvc vloer gaat leggen. Daarom hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld hoe je een Floorify eindprofiel moet plaatsen, hoe je Floorify muurplinten moet plaatsen, hoe je een klik pvc vloer moet leggen als je een schuine muur hebt en hoe je de vloer netjes kan leggen rondom je kookeiland. Heb je hier vragen over? Dan mag je ons natuurlijk altijd mailen, chatten of bellen!


Gelijk op zoek naar jouw nieuwe Floorify Klik PVC vloer?

Goede keuze! In deze trendy collectie vind je tijdloze vloeren tot vloeren die momenteel hip en trendy zijn. Echte eye-catchers of een rustige egale look en feel. Je vindt het allemaal in de collectie van Floorify. Bekijk hieronder alle vloeren die je bij ons in de winkel kan vinden van Floorify. Natuurlijk in combinatie met alle randartikelen als de juiste ondervloeren, plinten en profielen. Je ontvangt bij ons als officieel Floorify dealer natuurlijk de beste garanties, service en prijzen. Zijn er punten onduidelijk of wil je nog net iets meer weten over de Floorify klik pvc vloeren? Vraag het ons gerust, we vertellen je graag meer over de Floorify vloeren!

Floorify Rigid Coconut F051 Klik PVC Rigid Coconut F051

RIGID

Rigid Coconut F051

€ 39.95/m2
Bekijk
Floorify Rigid Cremant F050 Klik PVC Rigid Cremant F050

RIGID

Rigid Cremant F050

€ 39.95/m2
Bekijk
Rigid Stonehenge F053 Klik PVC Rigid Stonehenge F053

RIGID

Rigid Apple Crumble F055 Klik PVC Rigid Apple Crumble F055

RIGID

Floorify Rigid Oyster Small F515 Click PVC Floorify Rigid Oyster Small F515 Click PVC

RIGID

Floorify Rigid Verona Small F523 Click PVC Floorify Rigid Verona Small F523 Click PVC

RIGID

Floorify Rigid Ceppo Small F527 Rigid Click Floorify Rigid Ceppo Small F527 Rigid Click

RIGID

Floorify Rigid Etna Small F531 Click PVC Floorify Rigid Etna Small F531 Click PVC

RIGID

Floorify Rigid Eivissa F033 Click PVC Floorify Rigid Eivissa F033 Click PVC

RIGID

Rigid Eivissa F033

€ 49.95/m2
Bekijk
Floorify Rigid Latte F034 Click PVC Floorify Rigid Latte F034 Click PVC

RIGID

Rigid Latte F034

€ 49.95/m2
Bekijk

Bekijk hier de officiële montagehandleiding

Toch liever de officiële montagehandleiding bij de hand? Klik dan op de link van het type montagehandleiding die jij zoekt. Er zal een PDF openen. Je kan deze opslaan, uitprinten of gewoon in je browser laten staan. Succes!