Hoe plaats je een Douwes Dekker vloer?

Heb jij interesse in een mooie laminaat of PVC vloer van Douwes Dekker maar ben je benieuwd of deze ook gemakkelijk zelf te plaatsen zijn? Goed nieuws, dat zijn ze zeker! Op deze pagina leggen we je uit hoe je een Douwes Dekker vloer op de juiste en snelste manier zelf kunt plaatsen. Aan het einde van deze pagina weet jij dus precies wat je moet doen. Je eigen vloer leggen wordt een koud kunstje. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten van jouw nieuwe Douwes Dekker vloer.

Wat belangrijk is om te weten is dat er drie verschillende vloer categorieën te vinden zijn in de collectie van Douwes Dekker. Namelijk een Rigid Klik PVC collectie, Laminaat collectie en een Lijm PVC collectie. In al deze collecties vind je verschillende afmetingen van planken en tegels waaronder ook een visgraat en Hongaarse punt variant. De collectie Douwes Dekker Rigid Klik PVC heeft standaard een geïntegreerde ondervloer. Je kan dit type vloer hierdoor gemakkelijk in één handomdraai over je betonnen vloer heen plaatsen zonder vooraf een ondervloer te plaatsen.

Stappenplan voor het plaatsen van jouw Douwes Dekker vloer

Een video zegt meer dan 1000 woorden. Daarom zijn er leginstructie video's beschikbaar van de Douwes Dekker vloeren. Op deze manier hoef je enkel de stappen na te doen die je in de video zit. Doordat de instructie visueel is kun je gemakkelijk de stappen thuis uitvoeren. Voor de laminaat vloeren zijn helaas geen instructievideo's beschikbaar. Wel zit er standaard in de doos een flyer met daarop de leginstructie, je vindt deze tevens ook onderaan deze pagina. En eerlijk is eerlijk, het leggen van een normale plank of tegel spreekt in principe al snel voor zich. Kom je er met een normale laminaat vloer van Douwes Dekker toch niet uit? Dan mag je ons altijd bellen voor telefonische ondersteuning!

In de videodisplay hieronder vind je de verschillende instructievideo's voor de verschillende categorieën vloeren van Douwes Dekker. Klik op de tab van de leginstructie die jij wil zien en voor je het weet ligt jouw nieuwe Douwes Dekker vloer in de ruimte. Succes!


Gelijk op zoek naar jouw nieuwe Douwes Dekker vloer?

Dan weet je zeker dat je kan slagen! In de collectie van Douwes Dekker vind je namelijk voor elke woonstijl en woonsituatie een ideale match. Zo is er een ruime keuze in diverse houtstructuren met de meest natuurlijke kleurnuances waardoor je de vloer niet meer van een echte houten vloer kan onderscheiden. Daarnaast zijn de Douwes Dekker vloeren ook uitgevoerd met een register embossing. Dit zorgt ervoor dat nerven en knoesten in een plank ook écht voelbaar worden zoals bij een echte vloer. Dit is een extra dimensie waardoor iedereen denkt dat je een échte houten vloer hebt. Natuurlijk met de gemakken en voordelen van een laminaat of PVC vloer. Bekijk hieronder de Douwes Dekker Rigid Klik PVC serie. Toch op zoek naar een andere categorie vloeren? Bekijk dan hier de Laminaat collectie van Douwes Dekker of de Lijm PVC collectie van Douwes Dekker.

Praktisch SPC Plank Kletskop van Douwes Dekker Praktisch SPC Plank Kletskop van Douwes Dekker

RIGID

Inclusief ondervloer!
Praktisch SPC Plank Sprits van Douwes Dekker Praktisch SPC Plank Sprits van Douwes Dekker

RIGID

Inclusief ondervloer!
Praktisch SPC Plank Wafel van Douwes Dekker Praktisch SPC Plank Wafel van Douwes Dekker

RIGID

Inclusief ondervloer!
Praktisch SPC Plank Biscuits van Douwes Dekker Praktisch SPC Plank Biscuits van Douwes Dekker

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Caramel

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Bastognekoek Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Bastognekoek Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Boterkoek Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Boterkoek Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Gemberkoek Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Gemberkoek Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Drop Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Drop Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Spekkoek Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Spekkoek Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Honing Kandij Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Honing Kandij Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Pepermunt Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Nougat Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Nougat Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Stroop Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Stroop Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Zoethout Rigid Click Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Zoethout Rigid Click

RIGID

Inclusief ondervloer!
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Crème Brûlée Rigid Click PVC vloer Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Crème Brûlée Rigid Click PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!

Bekijk hier de officiële montagehandleiding

Toch liever de officiële montagehandleiding bij de hand? Klik dan op de link van het type montagehandleiding die jij zoekt. Er zal een PDF openen. Je kan deze opslaan, uitprinten of gewoon in je browser laten staan. Succes!