Nieuwjaarsdeal korting bij Vloerloods.nl | 10% korting op alles!

Niet wachten, scoren deze nieuwjaarsdeal bij VLOERLOODS.nl!

Het is alweer januari, de meest gezellige maand van het jaar zit er weer op. Niet alleen wordt het eerder donker, maar wordt het ook weer een stuk kouder. Wat doe je dan? Juist, binnen zitten! Wat is er dan belangrijk? Je snapt het natuurlijk al wel.... een mooie vloer! En daar helpen wij je graag mee. Wij zeggen niet voor niets: "Een mooie vloer maakt je blij". Je krijgt daarom nu 10% korting op écht alles, nouja bijna alles. De korting geldt alleen niet op het plaatsen van vloeren en/of plinten of vloeren waar al een merkenkorting op zit.

Dat scheelt aardig op een complete bestelling. Dussssss... waar wacht je nog op? Scoren die nieuwjaarsdeal! Voor je het weet zijn we al weer een stuk op weg in 2022 en is de nieuwjaarsdeal korting voorbij, natuurlijk wil jij voor die tijd gescoord hebben. Wat je moet doen voor de korting? Simpel! De kortingscode: HAPPY2022 toevoegen aan je winkelwagen. Succes en alvast veel woonplezier toegewenst met je nieuwe vloer!

Nu besteld is binnen een week in huis!

Het is alweer 2022. De tijd vliegt lijkt het wel! Een paar weken terug stond je de Kerstboom nog op te tuigen en te versieren. Twee keer knipperen met je ogen en het is alweer januari. Wil jij dit jaar goed beginnen met een mooie vloer? Dan helpen wij je graag! We hebben onze eindejaarsdeal speciaal verlengt! Waarom? Omdat iedereen die korting verdient! Is je bestelling boven de 200 euro? Dan bezorgen wij de vloer gratis aan huis! Het enigste wat jij dan nog moet doen is de vloer uitpakken en leggen. In de laatste stap voor het afrekenen kies jij je eigen leverdatum uit. Makkelijker kunnen we het niet maken. Natuurlijk heel belangrijk is om de kortingscode: HAPPY2022 niet vergeten in te vullen. Dit scheelt namelijk snel tientallen tot honderden euro's op jouw bestelling. Waar wacht je nog op? Ga vanaf hier direct naar de vloer die jij zoekt!

Laminaat vloeren

Klik PVC vloeren

Lijm PVC vloeren

Houten vloeren

Tot wanneer is de korting geldig?

De korting is geldig t/m 23 januari 2022. Dus bestel je vloer vóór 23 januari 2022 of bestel hem last minute op de valreep óp 23 januari voor 23:59 uur. De korting verdwijnt dan automatisch van de website. Wil je het nog specifieker of makkelijker? Check dan de timer bovenaan de website, deze vertelt je exact hoeveel tijd je nog hebt.

Let op, op sommige merken zit een merkenkorting. In dat geval kan geen kortingscode worden toegevoegd aan jouw bestelling. Dit geldt tevens ook voor outlet producten en restpartijen.

Wat je standaard krijgt bij VLOERLOODS.nl?

Natuurlijk een grote glimlach als je bij ons in de winkel langskomt. Helaas lukt dat nu niet door opnieuw een lockdown, maar we blijven lachen! We hopen dat jij dat ook doet in deze bizarre tijden. Waar je bij ons ook standaard van profiteert bij ons is de gratis bezorging aan huis bij een bestelling boven de € 200,- in heel Nederland! Wel met uitzondering van de Wadden-eilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Waarom daar wel? Heel simpel, we moeten dan of de boot of tol betalen, daarom. Je krijgt ook standaard volledige fabrieksgaranties en 5 jaar leggarantie op jouw nieuwe vloer! Daarnaast profiteer je standaard van een eerlijke prijs, service met een glimlach en advies op maat, zelfs op afstand.

Advies of hulp op maat nodig? Check!

Wij zijn er voor je! Het is het einde van het jaar altijd erg druk waardoor soms de wachttijden aan de telefoon oplopen. Heb je een korte vraag of wil je nog iets even zeker weten voordat je besteld? Maak dan gebruik van de chatfunctie, deze is perfect geschikt voor korte en snelle vragen om je gerust te stellen. Natuurlijk kun je ons ook altijd mailen of bellen met je vragen. Bellen kan op: 038-3033392 en mailen kan via: [email protected]