Elektrische vloerverwarming en laminaat

Elektrische vloerverwarming en laminaat, gaan die twee wel samen? Jazeker! Het is alleen wel zaak om laminaat en een ondervloer te kiezen die geschikt zijn voor vloerverwarming. Daarnaast is het belangrijk om professioneel advies in te winnen. Het oppervlakte van de laminaatvloer mag bijvoorbeeld niet te heet worden. Voor zowel de producten als advies ben je bij Vloerloods.nl aan het juiste adres. Maar liefst de helft van ons grote assortiment laminaat kan op elektrische vloerverwarming worden gelegd. Ook hebben we een geschikte ondervloer, zodat je direct kan beginnen. Zoek, vind en bestel je vloer eenvoudig in onze webshop of kom naar ons Experience Center in Kampen!

Country Baronial Oak Country Baronial Oak
ACTIE
VLOER

Country Baronial Oak 5945

€ 25.95 € 9.95/m2
Bekijk
Country Liberty Oak Country Liberty Oak
ACTIE
VLOER

Country Liberty Oak 7209

€ 25.95 € 9.95/m2
Bekijk
Country Nevada Oak Krono Country Nevada Oak Laminaat
ACTIE
VLOER

Country Nevada Oak 8714

€ 25.95 € 10.95/m2
Bekijk

Saten

€ 23.95 € 11.95/m2
Bekijk

Sahra Eik

€ 24.95 € 11.95/m2
Bekijk

Alacati Eik

€ 23.95 € 11.95/m2
Bekijk

Kartaca FU018

€ 24.95 € 11.95/m2
Bekijk

Nairobi FU016

€ 24.95 € 11.95/m2
Bekijk

Tokyo FU006

€ 24.95 € 11.95/m2
Bekijk

Java FU029

€ 24.95 € 11.95/m2
Bekijk

Malaga FU053

€ 24.95 € 11.95/m2
Bekijk

Country Greenland Oak 5236

€ 26.95 € 13.95/m2
Bekijk
Harbour Oak Grey Harbour Oak Grey
ACTIE
VLOER

Harbour Oak Grey D3572

€ 25.95 € 13.95/m2
Bekijk
Krono Harbour Oak D3570 laminaat vloer Krono Harbour Oak D3570 laminaat vloer
ACTIE
VLOER
Krono Harbour Oak Beige Laminaat vloer - Floer Sloophout Ruw Blond Eiken laminaat vloer Krono Harbour Oak Beige Laminaat vloer - Floer Sloophout Ruw Blond Eiken laminaat vloer
ACTIE
VLOER

Elektrische of andere vloerverwarming: maakt het verschil?


Elektrische vloerverwarming bestaat doorgaans uit een dunne verwarmingsfolie die op een isolerende laag, de ondervloer, gelegd wordt. Deze ondervloer moet stevig zijn en vooral goed isoleren. De experts van Vloerloods.nl raden hiervoor de Isotac goud 10dB ondervloer aan.

Ook voor het laminaat maakt het verschil of de vloerverwarming elektrisch of watergebaseerd is. In het geval van elektrische vloerverwarming mag het laminaat-oppervlakte niet te heet worden, officiëel maximaal 27 graden. Het is essentieel om de elektrische vloerverwarming goed af te stellen om oververhitting te voorkomen.

De geschiktheid voor vloerverwarming in het algemeen draait vooral om hoe het laminaat is ontworpen om met warmte om te gaan. Laminaat dat geschikt is voor (elektrische en andere) vloerverwarming geleidt de warmte goed en verspreidt de warmte gelijkmatiger over het oppervlak. Ook heeft het een laag uitzettingscoëfficiënt, wat betekent dat het niet te veel uitzet en krimpt bij temperatuurschommelingen.

Vind eenvoudig het geschikte laminaat


Lang leve de productfilters in onze webshop. Zonder deze nu zo vanzelfsprekende functie zouden we van ieder product de specificaties moeten bekijken om te zien of deze geschikt is voor vloerverwarming. Met zo’n 850 laminaatvloeren in het assortiment ben je dan wel even bezig voordat je dé vloer hebt gevonden. Tik gewoon op ‘vloerverwarming’ onder ‘Geschikt voor’ en je ziet alleen nog de laminaatvloeren die je op jouw elektrische vloerverwarming kun leggen. Je zult zien dat er volop keuze is om je eigen stijl te kunnen volgen.

Volop keuze in laminaat voor vloerverwarming


In ons assortiment vind je vloerverwarminggeschikt laminaat van zo’n 20 topmerken, waaronder Quick-Step, Douwes Dekker, Kronoswiss en Meister. Hout, steen of beton; welke uitstraling past bij jouw interieur? Misschien is een bijzonder legpatroon als visgraat of Hongaarse Punt iets voor jou. Je merkt het: er is volop keus in laminaat dat voor je elektrische vloerverwarming geschikt is. De dikte en breedte van de planken, speciale eigenschappen zoals waterbestendigheid en een voelbare structuur, je kunt helemaal je eigen voorkeuren volgen. Maar je kunt natuurlijk ook afgaan op je ogen. Welke vloer spreekt je het meeste aan? De kwaliteit zal hoe dan ook top zijn als je bij Vloerloods.nl bestelt.

Volop laminaat in ons Experience Center


Het nieuwe Vloerloods.nl Experience Center in Kampen is de grootste vloerenshowroom van Nederland, met een totaaloppervlakte van 2200m2. Kom je binnenkort langs? We helpen je graag! Onze ervaren medewerkers weten precies het juiste laminaat aan te wijzen dat aansluit op jouw wensen. We houden altijd een flinke voorraad aan, dus grote kans dat je direct met je nieuwe laminaatvloer kunt wegrijden.

Of je nu online shopt of naar onze showroom komt, bij Vloerloods.nl vind je het mooiste laminaat voor over jouw elektrische vloerverwarming.