DE WINKEL IS OPEN VOOR BEZOEK!

YES! We mogen weer! De winkels mogen weer open voor bezoek. Dat betekent dat je dus gerust weer langs kan en mag komen om jouw droomvloer te vinden. Met onze showroom van 3200m2 hoef je niet bang te zijn dat je dicht op elkaar staat of loopt, we hebben alle ruimte. Natuurlijk houden we ook rekening met de afstand tussen elkaar. Vind je het toch nog spannend en blijf je liever thuis? Begrijpelijk. Ook dan helpen we je graag alsnog op afstand. Je kan ons bereiken via de chat, mail: info@vloerloods.nl en telefoon: 038-3033392 binnen de volgende tijden:

De winkel is open tussen deze tijden:

Maandag: 11:00 - 18:00 uur

Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur

Woensdag: 10:00 - 18:00 uur

Donderdag: 10:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag: Gesloten

Ook op afstand kunnen wij je helpen bij de beste keuze!

Uiteraard proberen we je ook thuis zoveel mogelijk te ontzorgen en zo goed mogelijk te helpen bij een keuze voor jouw nieuwe vloer, de ondervloer(en) en plinten. Wil je graag thuis wat kleuren bekijken? Bestel dan bijvoorbeeld wat kleurstalen. Deze kun je vinden op de productpagina van de vloer die jij mooi vind.

Wil je snel een indicatie hebben wat het precies zal kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan op de productpagina. Je ontvangt deze dan binnen een dag op je mail. Liever direct bestellen? Dat kan via onze online bestelhulp die je helpt bij het kiezen van de juiste ondervloer en plinten of door de 'direct bestellen' knop. Je krijgt het product dan direct in je winkelwagen. Zelf raden we de online bestelhulp aan, je weet dan zeker dat je geen verkeerde producten kan combineren.

Ga hier direct naar onze categorieën van vloeren:

Heb je een andere vraag of wil je snel iets weten? Dan kun je ons ook bellen op: 038-3033392, mailen op: info@vloerloods.nl of chatten via onze chatfunctie op de website. Onze vloerspecialisten helpen je graag!