De winkel is weer open voor vrij bezoek

Gelukkig mogen de winkels allemaal weer open zonder afspraak. Je kan dus ook gewoon weer elke dag bij ons terecht binnen de openingstijden. Is het écht te druk in de winkel? Dan kan het zijn dat we je vragen om even buiten of in de auto te wachten. Natuurlijk met een bak koffie, thee of fris. De kans dat dit voorkomt? Die is erg klein, we hebben namelijk een enorm grote showroom waar iedereen vrij in de ruimte kan lopen zonder bij elkaar in de buurt te komen. Je bent dus zes dagen in de week van harte welkom bij ons in de showroom tussen de volgende openingstijden:

Maandag: 10:00 - 18:00 uur

Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur

Woensdag: 10:00 - 18:00 uur

Donderdag: 10:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag: Gesloten

Corona maatregelen

Natuurlijk houden we ons allemaal aan de basisregels om de risico's zoveel mogelijk uit te sluiten. Alle werknemers dragen daarom bij ons een mondkapje in de winkel. We verwachten ook dat jij dit doet tenzij je natuurlijk een uitzonderingspas hebt. Heb je deze niet en heb je geen mondkapje bij je? Geen probleem, die hebben wij voor je liggen bij ons in de winkel! Wil je geen mondkapje dragen? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Verder houden we ons allemaal aan de 1,5 meter afstand en schudden we geen handen. Hoe beter we ons allemaal aan de basisregels houden hoe eerder we hopelijk met zijn allen van dit stomme virus af zijn.

Blijf je toch liever thuis?

Dan begrijpen we dat helemaal! We proberen je ook thuis zoveel mogelijk te ontzorgen bij het maken van een keuze voor jouw nieuwe vloer, ondervloer(en) en plinten. Wil je graag thuis wat kleuren bekijken? Bestel dan bijvoorbeeld wat kleurstalen. Deze kun je vinden op de productpagina van de vloer die jij mooi vind. Wil je snel een indicatie hebben wat het precies zal kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan. Je ontvangt deze dan binnen een dag op je mail. Liever direct bestellen? Dat kan via onze online bestelhulp die je helpt bij het kiezen van de juiste ondervloer en plinten of door de 'direct bestellen' knop. Je krijgt het product dan direct in je winkelwagen. Zelf raden we de online bestelhulp aan, je weet dan zeker dat je geen verkeerde producten kan combineren.

Ga hier direct naar onze categorieën van vloeren:

Heb je een andere vraag of wil je snel iets weten? Dan kun je ons ook bellen op: 038-3033392, mailen op: [email protected] of chatten via onze chatfunctie op de website. Onze vloerspecialisten helpen je graag!