Vacature bijbaantje bij Vloerloods.nl

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Heeeee, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn super flexibel, hebben een giga leuk en jong team vol enthousiastelingen en zijn op zoek naar versterking. Wat we van je vragen? Je hulp om ons op alle vlakken naar een ander level te tillen. Je springt overal bij waar nodig. Door de harde groei komen we regelmatig handjes te kort in ons logistieke proces of op de verkoopvloer op drukke dagen zoals de vrijdag en zaterdag.

Welke dagen moet ik werken?

Dat verschilt. We zijn erg flexibel en kunnen je dus plannen wanneer het voor beide kanten past. Welke dagen een pré zijn? Vakanties, feestdagen, zaterdagen en eventueel koopavonden. Ben je standaard doordeweeks een dag vrij van school en wil je dan graag werken? Ook dat is in overleg mogelijk!

Wat moet ik doen?

Goede vraag! Eén ding is zeker. Je gaat veel leren. We zijn op zoek naar frisse mensen die ons op elk gebied kunnen helpen waar nodig. Vaak zal dat in de logistiek zijn bij ons in het magazijn. Je bent dan vooral druk met het bij elkaar picken van orderbonnen, aanvullen van voorraden in de winkel, sealen en inpakken van pallets, in en uit laden van vracht en het netjes houden van het magazijn en de winkel. Is het druk op de verkoop? Dan kun je gemakkelijk bijspringen in de winkel. Natuurlijk best spannend want je weet nog niet veel. Maar dat leren we je snel genoeg. Vraagt een klant iets wat je (nog) niet weet? Dan zeg je dat eerlijk, biedt je ze een bak koffie aan en vraagt een van de verkopers om je te helpen of het over te nemen.

Wat ga ik verdienen?

Dat is natuurlijk de meest belangrijke vraag! Voor niets komt de zon op zeggen wij altijd. In overleg tijdens je sollicitatie zullen we samen een uurloon afspreken die van beide kanten past. Heb je al bepaalde ervaring? Dan kan dat natuurlijk van invloed zijn op je uurloon. Doe je het goed, toon je initiatief, groei je qua kennis en kunnen en heb je het zichtbaar naar je zin? Dan laten we dat natuurlijk niet onbeloond. En op feestdagen dan? Op die dagen verdien je natuurlijk extra volgens de CAO, net als de rest. Wil jij graag doorgroeien de verkoop in of een andere functie? Dan helpen we je daar graag bij. Heb jij het naar je zin en wil je eigenlijk wel vast in dienst komen? Dan gaan we daar graag samen naar kijken! Kortom, bij ons is écht alles mogelijk op werkgebied.

Enthousiast?

Nou, waar wacht je dan nog op? Stuur een mailtje met jouw CV + motivatie. Heb je geen CV? Geen probleem, een goede motivatie is soms nog beter dan een uitgebreide CV. Uiteindelijk gaat het erom dat je enthousiast bent, graag hard wil werken en natuurlijk veel plezier en lol in je werk hebt. Dus, ben je enthousiast en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Dan zien we je mailtje graag verschijnen op: andres@vloerloods.nl