Vloerloods.nl bij BigBrother 2021

VLOERLOODS.nl partner van BIGBROTHER 2021

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op RTL4- of 5. Wij zijn namelijk partner en sponsor van BIGBROTHER 2021. Wij hebben in deze prachtige woning alle ruimtes mogen voorzien van geschikte vloeren in samenwerking met Moduleo, Forbo Marmoleum, Forbo Surestep en Forbo Flotex. Ja, het was een beste klus maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn als je het ons vraagt. Benieuwd welke vloeren we hier allemaal geplaatst hebben? Lees dan verder.

Woonkamer vloer BigBrother

In de woonkamer hebben we een Forbo marmoleum vloer geplaatst, namelijk de: Forbo Fresco 3891 Sage. Marmoleum vloeren zijn ook wel bekend onder de naam linoleum. Dit zijn vloeren die je altijd ziet in scholen, ziekenhuizen, bij tandartsen, huisartsen etc. Ook zijn marmoleum vloeren enorm populair geworden voor thuis gebruik. Zo kun je met marmoleum bijvoorbeeld een mooie egale beton look creëren. Doordat de banen twee meter breed zijn en oneindig lang krijg je een strak en effen effect.

Marmoleum vloeren zijn strak, goed en gemakkelijk schoon te maken en houden, vandaar de keuze voor in bijvoorbeeld ziekenhuizen maar dus ook ideaal voor thuis.

Keuken en Badkamer vloer van BigBrother

In de keuken en badkamer is een mooie warme zalmkleurige Surestep vloer geplaatst van Forbo, de: Surestep Terra 172682. Surestep vloeren zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Bijvoorbeeld achter de bar in de horeca en in doucheruimtes op vakantieparken. Surestep is vooral bekend om de goede antislip laag, die voor veiligheid zorgt in allerelei ruimtes met een verhoogd sliprisico. Zo voldoet dit product ook aan de Health and Safety Executive (HSE) en Europese veiligheidsrichtlijnen.

Surestep is eigenlijk een verharde variant van normaal vinyl met daarin allemaal kleine ijzerdeeltjes verwerkt. Hierdoor heb je extra grip en is de kans op uitglijden en ongelukken vele malen lager. Wil je meer over dit soort vloeren weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Slaapkamer vloer BigBrothter

Misschien wel de meest opvallende vloer die in het BigBrother huis ligt, de vloer in de slaapkamer. Dit is een high tech textiele vloerbedekking van Forbo, namelijk de Flotex Tibor Quartz 980104 White. Door de nylon constructie worden fijne stofdeeltjes en allergenen gevangen in de dicht opeengepakte polen, waardoor de hoeveelheid stof en allergenene in de atmosfeer wordt verminderd. Deze worden dan veilig vrijgegeven aan standaard stofzuigers bij het reinigen. Heb jij dus een stofallergie of heb je snel last van niezen bij een tapijten vloerbedekking maar vind je de warmte en de zachtheid van vloerbedekking wel fijn? Dan is Forbo Flotex dus ideaal voor jou! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Dé eye-catcher van de BigBrother woning 2021

Misschien is dit wel dé populairste gang van het jaar in Nederland en België, namelijk de BigBrother gang! In deze gang is een concrete Sphera vloer geplaatst uit de collectie van Forbo. Hier is gekozen voor een lichtgrijze kleur die mooi met het kleureffect van de lampen meegaat in de gang. Hierdoor wordt een unieke sfeer gecreëerd. De naam van deze vloer is: Forbo Sphera 51202 Vivid Concrete. Ben je benieuwd naar deze vloer of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Niet alleen het huis, ook de studio hebben wij mogen stofferen

De studio waar Geraldine Kemper en radio-dj Peter Van de Veire BigBrother 2021 presenteren hebben wij ook van een nieuwe look mogen voorzien. Hier hebben wij een mooie LayRed klik pvc vloer mogen plaatsen van Moduleo. Is de vloer jou opgevallen en vraag je je af welke vloer dit is? Bekijk hem dan hier, het is namelijk de Moduleo LayRed Country Oak 24918. Deze klik pvc vloer heeft een geïntegreerde ondervloer waardoor je hem direct over de bestaande vloer heen kan plaatsen. Ideaal dus, twee vliegen in één klap! Hierdoor is de vloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Ook voldoet de ondervloer direct aan de 10dB norm voor appartementen. Je kan deze dus gerust plaatsen als je onderburen hebt.