Big Brother 2022 samenwerking met Vloerloods.nl

Vloeren van VLOERLOODS in het BigBrother huis

Misschien ben je een trouwe kijker van dit programma, misschien ook wel niet. Hoe dan ook, wij hebben dit jaar, net als vorig jaar, het hele BigBrother huis weer mogen voorzien van mooie vloeren. En wauw, wat is het eindresultaat mooi en sfeervol geworden. We hebben dit keer weer en alleen voor Forbo vloeren gekozen. Benieuwd welke precies? Lees dan even verder.

Woonkamer- en keukenvloer BigBrother 2022

In de woonkamer en keuken hebben we een Novilon vloer van Forbo geplaatst, namelijk de: Viva Hout 5459 Brown Oak. Dit is een vinyl kwaliteit geschikt voor intensief woongebruik, past dus perfect in het Big Brother huis. Zoals je ziet past de warm bruine vloer perfect bij de kleuren van de muur en meubels. Dit creëert direct sfeer en warmte waardoor je je direct thuis voelt. Dat is natuurlijk ook de bedoeling als je er 100 dagen moet verblijven. 

Wist je dat vinyl eigenlijk de voorloper is van de PVC vloer? PVC vloeren zijn namelijk ook bekend onder de noemer: vinylstroken.

Gang en gameroom vloer BigBrother 2022

Forbo Novilon vloeren zijn niet alleen verkrijgbaar in een houtlook maar ook in betonlook zoals je op de foto’s ziet. Omdat de banen 400cm breed zijn kun je gemakkelijk een egale look creëren. De banen zijn zo groot dat je eigenlijk nauwelijks zichtbare naden krijgt. Wil jij een egale betonlook in huis maar wil je geen gietvloer? Dan is een Novilon vinyl vloer dus een perfect alternatief. Naast dat het voordeliger is dan een gietvloer is het ook minder definitief. Vinyl is namelijk ook weer gemakkelijk te verwijderen als je wat nieuws op de vloer wil. De kleur die we hier geplaatst hebben is de Novilon Viva Beton 5602.

Naast dat een vinyl vloer comfortabel loopt is hij ook enorm stil en perfect te combineren met vloerverwarming. Heb je geen vloerverwarming? Ook dan is de vloer comfortabel omdat hij de warmte van de ruimte gemakkelijk opneemt en dus altijd aangenaam voelt aan de voeten.

Slaapkamer, badkamer en winkel vloeren BigBrother 2022

In de slaapkamers is gekozen voor dezelfde warme houtlook vinyl vloer als in de keuken en woonkamer. Aangezien een vinyl vloer veel comfort geeft en een egale look over het hele huis belangrijk was is hiervoor gekozen. Daarbij is het gemakkelijk schoon te maken en te houden.

In de badkamer is gekozen voor een speciale vloer, namelijk de Surestep Elephant 181092 vloer. Waarom? Surestep vloeren zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Bijvoorbeeld achter de bar in de horeca en in doucheruimtes op vakantieparken. Surestep is vooral bekend om de goede antislip laag, die voor veiligheid zorgt in allerlei ruimtes met een verhoogd sliprisico. Zo voldoet deze vloer ook aan de Health and Safety Executive (HSE) en Europese veiligheidsvoorschriften.

Surestep is eigenlijk een verharde variant van normaal vinyl met daarin allemaal kleine ijzerdeeltjes verwerkt. Hierdoor heb je extra grip en is de kans op uitgijden en ongelukken vele malen lager. Wil je meer over dit soort vloeren weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.