Ambiant Spigato visgraat PVC vloer

“Ambiant Spigato visgraat” is een populaire zoekterm. Waarom? Deze vloeren zijn sterk, stil, duurzaam, gemakkelijk te reinigen en verkrijgbaar in diverse prachtige dessins. Alle reden dus om voor een Ambiant Spigato visgraat PVC vloer te gaan. Bij Vloerloods hebben we deze vloer dan ook ruim ingekocht. Bekijk een deel van ons assortiment alvast online of kom langs in onze showroom waar we graag de tijd voor je nemen. 

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Visgraat, de trend van dit moment

Visgraatvloeren zijn hot! In diverse woonprogramma’s zoals ‘Help, mijn man is klusser’ en ‘Bouwval gezocht’ zien we dit duidelijk terugkomen. Sla menig woonmagazine open en je ziet de visgraatvloer terugkomen. Dat deze vloer zo populair is, is niet vreemd. Met een visgraatvloer creëer je namelijk een luxe uitstraling in huis. Je krijgt thuis het gevoel je in een luxe hotel te begeven, wie wil dit nu niet?

Vloerloods: bekend van tv!

We noemden de programma’s ‘Help, mijn man is klusser’ en ‘Bouwval gezocht’ hierboven al even. Grote kans dat je ons daar gezien hebt. Wij leveren de vloeren voor deze woonprogramma’s namelijk! Heb je een prachtige Ambiant Spigato PVC-visgraatvloer in één van deze programma’s gezien en wil je er zelf ook zo een? Wij weten precies welke vloeren er gelegd zijn in de programma’s en helpen je dan ook graag verder! 

Haast niet van ‘echt’ hout te onderscheiden!

Verliefd op de Ambiant Spigato visgraat PVC vloer? Je bent niet de enige! Doordat deze vloer haast niet van ‘echt’ hout te onderscheiden is, willen veel mensen deze vloer in huis hebben. Echt hout is mooi, maar is ten opzichte van een PVC vloer minder gebruiksvriendelijk. Zo hoeft een PVC vloer niet onderhouden te worden, terwijl het advies is om een ‘echte’ houten vloer eens in de zoveel jaar op te schuren en in de olie te zetten. Ook de kieren en naden zorgen ervoor dat vuil zich snel hecht aan de houten vloer. 

Bij een Ambiant Spigato visgraatvloer heb je hier geen last van. Op het oog lijkt het een echte houten vloer, maar je profiteert van de vele voordelen die een PVC vloer met zich meebrengen.

Ambiant Spigato visgraat PVC vloer kopen

Ben je overtuigd en wil je een Ambiant Spigato visgraat PVC vloer kopen? Dat kan direct online bij ons! We kunnen ons voorstellen dat je de vloer liever eerst met eigen ogen ziet. Kom in dat geval langs in onze showroom!

Collecties

Ambiant Spigato bestaat uit verschillende collecties. Ben je op zoek naar één van de volgende collecties? 

# Ambiant Spigato visgraat PVC

# Ambiant Spigato Click SRC

# Spigato Dryback

# Spigato Hongaarse punt

# Spigato Visgraat Smal Dryback

Informeer bij Vloerloods naar de beschikbaarheid!