De Grote Huisverbouwing - Aflevering 4

In deze vierde aflevering van de Grote Huisverbouwing hebben wij weer twee fantastische vloeren mogen plaatsen. Eén Rigid klik pvc vloer in een betonlook voor in de keuken en voor de rest van de begane grond een unieke zwarte laminaat vloer. Ook in deze aflevering zijn wij weer een nieuwe uitdaging aangegaan, namelijk het laminaat netjes rondom de zeshoekige tegels plaatsen die uit het toilet doorlopen de gang in. Onze topper Leon heeft het gefixt en het eindresultaat is super geworden. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hieronder in de video!

Op zoek naar de Klik PVC vloer die in de keuken ligt?

Dat snappen we! Deze vloer heeft namelijk de egale looks van een gietvloer en de eigenschappen van een Klik PVC vloer. Zo is deze vloer geschikt voor intensief woongebruik, super gemakkelijk schoon te maken en houden en eenvoudig zelf te plaatsen. De vloer die we hier hebben geplaatst is de Quick-Step Minimal Lichtgrijs AMCP40139. Direct deze vloer bekijken? Klik dan op de link hieronder.

Ben jij op zoek naar de unieke zwarte laminaat vloer?

Helemaal mee eens, dit is écht een toppertje. Het meest speciale laminaat wat je momenteel kan vinden in vloerenland. Waarom? Door de 50 verschillende druklagen waar deze plank uit is opgebouwd. Hierdoor ervaar je niet alleen de nerven en knoesten, je ziet zelfs de hoogteverschillen in de plank zoals dat bij een échte houten vloer ook is. Deze vloer leeft écht. Alsof je een oude eiken plank hebt liggen in de ruimte. Benieuwd naar deze vloer? Kom dan een keer langs in onze showroom en ervaar het zelf of bestel gemakkelijk online een staaltje van deze vloer. Door hieronder op de link te klikken, kom je direct uit bij de juiste vloer.