De Grote Huisverbouwing - Aflevering 1

De eerste aflevering van De Grote Huisverbouwing in 2022 is een feit! En je raadt het al, wij hebben de vloer mogen leveren en plaatsen. In deze aflevering is een woning in Maarssen na de make-over compleet omgetoverd! Janine, Jochem en de kids konden wel wat hulp gebruiken. Dan ben je bij Djamilla en Albert aan het juiste adres. Zo zijn de woonkamer, keuken, trap, hal en de badkamer compleet onder handen genomen. Wij hebben een prachtige Quick-Step klik pvc vloer geplaatst op de benedenverdieping, bekijk hieronder het resultaat!

Dé Quick-Step klik pvc vloer van deze aflevering

In deze aflevering hebben wij een fantastische Alpha Klik PVC vloer van Quick-Step geplaatst, namelijk de Quick-Step Alpa Vinyl Small Plank Canyon Eik Beige AVSP40038. Het voordeel van deze vloer is dat deze 100% waterbestendig is, enorm gemakkelijk te plaatsen is en op het oog en gevoel niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Door de matte afwerking en scratch guard technologie toplaag is deze vloer extra sterk voor in huis. Dus ook perfect in combinatie met kinderen en/of huisdieren.

Wat belangrijk is voor een vloer is de ondervloer. De ondervloer die wij in deze aflevering hebben gebruikt is de Quick-Step Heat Underlay. Het speciale aan deze ondervloer is dat deze de warmte verdeeld over de complete vloer. Heb je bijvoorbeeld een tuin op het zuiden en veel zonlicht in huis? Dan is het verstandig om te kiezen voor dit type ondervloer zodat de warmte zich niet op één plaats concentreert. Daarnaast transporteert deze ondervloer het loopgeluid je betonnen vloer in waardoor dit geluid niet terugkomt in de ruimte. Extra stil dus.