Vacature Administratief Medewerker bij Vloerloods.nl

Per direct: Full-time administratief medewerker gezocht

Door de enorme groei die wij het afgelopen jaar hebben mogen meemaken zijn wij hard op zoek naar een hele boel nieuwe collega's waaronder een administratief medewerker. Heb jij passie voor debiteuren en crediteuren en vind je het leuk om alles netjes geordend en gestructureerd te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker die verantwoordelijk wordt voor het verwerken van alle inkomende en uitgaande betalingen. Natuurlijk doe je dit niet helemaal alleen want je zal regelmatig contact hebben met onze boekhouder die tevens jouw vraagbaken is.

Wat ga je doen?

Als medewerker financiële administratie controleer en verwerk je alle binnenkomende en uitgaande facturen. Verder verricht je alle voorbereidingen voor betalingen en zorg je voor goed crediteuren- en debiteurenbeheer. Naast dat je het crediteuren- en debiteurenbeheer verzorgt controleer je ook de inkomende facturen van onze leveranciers of de prijzen kloppen volgens onze prijsafspraken. Is dit niet het geval pak je de telefoon en neem je contact op met de leverancier om een juiste factuur te bemachtigen. Je werkt geordend en zorgt dat je plezier hebt in wat je doet. Een pro-actieve houding is belangrijk. Niet altijd alles zal op een gespreid bedje komen dus zal je soms zelf initiatief moeten nemen om alles netjes geordend en inzichtelijk te krijgen. Mooie uitdaging toch?

Het boekhoudprogramma waar wij op dit moment mee werken is Snelstart. Als je hier al ervaring mee hebt is dat natuurlijk mooi meegenomen. Uiteraard documenteer je alles netjes zodat je maandelijks een inzicht kunt geven in een financiële rapportage. Dit doe je niet alleen maar samen met een accountant. Op deze manier zijn we altijd up-to-date van wat er allemaal gebeurd en hoe het loopt. Zijn er bijvoorbeeld veel openstaande debiteuren? Dan weten we waar we aan moeten werken en kunnen we hierop sturen.

Wat vinden wij belangrijk?

Wat we van jou verwachten voor deze functie is:

  • Minimaal een MBO diploma niveau 4 van een relevante opleiding;
  • Werkervaring als financieel administrateur;
  • Een pro-actieve houding, goed met cijfers, secuur, geordend en zelfstandig bent.

Jij bent verantwoordelijk voor onze administratie van crediteuren en debiteuren wat voor ieder bedrijf een belangrijk orgaan is. We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en de Nederlandse taal goed beheerst in zowel spreken als schrijven. Je moet namelijk gemakkelijk contact kunnen opnemen met een crediteur of debiteur. Wat we écht heel belangrijk vinden is dat je je werk leuk vind, dan straal je dat namelijk ook uit op de werkvloer. We hebben een jong en fris team die zich gemakkelijk kan aanpassen en snel kan schakelen. Zie jij ruimte voor verbetering? Dan kunnen we hier dus met zijn allen snel in schakelen waar nodig.

Wat kunnen wij jou bieden?

Allereerst een prettige werkomgeving en super leuke collega's (ook al zeggen we dat zelf, haha)! Wij zijn ervan overtuigd dat je namelijk vooral plezier moet hebben in je werk, dan wordt je er ook echt goed in. Wij kunnen jou dus een leuke werksfeer bieden met daarna leuke en ontspannende activiteiten. Verder bieden we een marktconform salaris die kan worden beïnvloed door ervaring binnen deze (soortgelijke) functie.

Klaar om aan de slag te gaan?

Woohoo, wij ook! Ben jij er ook klaar voor en kan je misschien niet wachten om aan de slag te gaan? Wacht dan vooral niet langer en stuur gelijk je CV + Motivatie naar: [email protected] en dan zien we jou snel!